mandag 17. mai 2010

Mai

For en herlig tid! Eneste bakdelen, er bjørka og at tiden ikke strekker til.
Naboen satt med masse orienteringsutstyr på plassen, og vips hadde vi kjøpt Asker skiklubbs "orienteringsstartpakke". Så nå har vi vært på tur med Easy på Høgås, hittil et område i Asker som jeg ikke har vært i. Dette var også flott turterreng; bademuligheter og fine stier. Dessverre er dette også turområde for hester; Cherie var vanskelig å styre på denne turen.

Ellers prøver vi å gjennomføre 2 blodspor i uka med Tascha; kjemepartig! Christian trådte til da jeg var med jobben i Trondheim...dobbelt utfordrenede siden han ikke visste helt hvordan sporet var lagt, ikke har han vært på kurs og har kun få se på oss en gang, i tillegg var sporet lagt rundet et lite vann: Tascha greide jo ikke holde seg borte fra det! Men hun fant da "rådyret" etter denne lille avstikkeren.

Andre spennende steder vi har lagt spor, er i skogen overfor Gulhella, noe bedre terreng enn her i nærområdet. Og....vi har ett par gutter i nabolaget som sikkert hadde en veldig spennende ettermiddag da de drev og lekte i skogen der vi gikk spor...med store øyne kom de etter oss da jeg hadde plukket inn merkene og lurte på om jeg blødde noen sted....de syntes det var veldig merkelig og skummelt...for det var blod i skogen! Da jeg hadde forklart hva vi holdt på med...og de fikk bekreftet at det var ordentlig blod, lyste de opp, så på hundene og sa "kuuuult".

Neste søndag skal Cherie på utstilling igjen. Det kan bli i overkant spennende, for Cherie er inne i periode hvor veldig mye er skummelt! Når det så attpåtil skal kommende noen fremmede og fingre inne i munn, kjenne på pels og labber...mmmmmmmm...tror ikke det går så bra denne gangen (selv om hun er nyyyyyyydelig!)


Vi går på utstillingstrening sammen Cosmo; han er ikke like skvetten, så der ser jeg ikke bort fra at det blir en flott premie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar