søndag 19. juni 2011

En uke med 3 hunder i huset..

Nå har vi hatt 3 hunder samlet i huset vel en uke. Uka har gått fort, og det har gått greit. Litt ekstra planlegging og koordinering, men vi har så absolutt hatt det fint. Tico er liksom sjefen, og jentene "mokker" ikke med ham...dermed er det problemfritt å gå tur med 3 samtidig. Og inne ligger de stort sett og sover.
Det har blitt en god del sporarbeid, mest blodspor...og godbitspor med Tico. Vi hadde en del blod i kjøleskapet,og det måtte nesten brukes nå. Neste uke er jo Tascha og mor på Evjemoen på sporkurs i nesten 5 dager. Blodsporingen har vært litt "sådær" - jentene har ikke vært helt på nå vi har trent. Mens det "brukssporet" mor la for de, det gikk de snorett! Tascha har det helt inne at hun skal finne pinner, mens Cherie trenger litt "priming" - ett par pinner og så plukker hun også.
Og så gutten da; Tico er nok overbevist om at det "gror pølser" i skogen i Asker. Nå sporer han som bare det; litt tettere med pølsebiter i starten og så lengre mellom hver bit. På slutten er det en litt "større pot". Nesen sitter som klistret i bakken fra han har funnet den første biten...og han går langt. Artig!
I dag har vi gått en "familietur" i Asker med en pust i bakken i ved fontenene...med en is. Kjempekos for alle 5!
Jentene!

Gutten ;-)

..og alle 3!
Nå er vi spent på reaksjonen når Christian kommer hjem; kanskje gutten ikke vil hjem??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar