lørdag 30. oktober 2010

Obs...we did it again

 Tascha fikk sin andre rødsløyfe i dag!

Andrea stilte ut Tascha på Norsk retriverklubb avd Telemark's utstilling i Porsgrunn.
 Denne gangen var det utstilling i hall; og det er en ny opplevelse. Heldigvis er vi så heldige at vår lokale klubb kjører utstillingstrening; både ute og inne i hall. Og det er lurt å trene både hund og fører på begge settingene.
Her sitter Andrea og Tascha og kjenner på stemningen i utstillingshallen før de selv skal i ilden...det er også lurt ;-). Spesielt Tascha som er var på lyder og stress.
 Så var de i gang...helt på slutten av dagen. Det stilte 9 damer i åpen tispeklasse...Tascha nr 6 av de 9.
Tascha & Andrea er kjempeflinke på å se glade ut!
...ikke noe å si på løpingen i ringen!
 ..men her kommer det som er vanskelig: nærkontakt med dommer...og dette var en mann! Tascha trakk seg litt mye, dessverre, men i motsetning til forrige gang, så var det fort glemt..halen kom opp igjen. Tascha fikk rødsløyfe!

I konkurransen fikk hun "utålmodighets-føyka"; bjeffer for å få oppmerksomhet og godbit. Og da skal det mye til å holde hodet kaldt samt få Tascha på andre tanker. Andrea gjorde en god jobb og var nok skuffet over at de ikke kom videre i konkurransen. Resultatet ble 1.AK.  MEN...vi har nådd målet vårt: Nå har vi 3 ggr 1.premie på blodspor (hvorav en ordinær prøve) og 2 ggr utstillingsresultat i åpen klasse (dvs etter 24 mnd) > 2.premie ;-). Nå søker vi NKK om Vilt-championat for Tascha.
Vel hjemme ble jeg overfalt av en fornærmet frøken...som ikke hadde fått være med i dag... hun glemte å være fornærmet veldig fort for jeg ble rundslikket og har hatt fotvarmer hele tiden etterpå!
Om 2 uker skal begge to i ilden igjen; foran oss står intense dager med trening (bronsemerke og utstilling), blir spennende å se hvordan det går med Cherie i åpen unghund klasse samt om Tascha kommer lenger i konkurransen (vi har lagt opp treningsstrategi og nytt mål:-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar