lørdag 7. april 2012

Påskeaftenskos

Denne dagen blir minst like lang som dagen i går, men adskillig mer innholdsrik. Klokke halv fem - 04:30 - begynte gjesten vår å tråkke fram og tilbake...klar for Storskaillen og skrei-fiske...ett par timer etterpå ble jeg dratt opp med bekjed om at nå måtte de dra -"feskeran" ;-). Jentene og jeg satt på til Gravdal hvor vi gikk av og gikk en god & frisk tur fra Gravdal til Sund og så mot Haug og Lilleeide hvor bilen var parkert og kunne hentes. Turen startet med skikkelige hagelbyger,
 men så begynte vi å ane blått...og til slutt vandret vi i solskinn. På veien observerte vi både ørn og "feskeran" i MS Hanne på vei til feltet ;-) ut Nappstraumen. Turen tok nesten 2 timer... og det var herlig å komme tilbake til bua til en dusj, frokost og finalen til påskelabyrinten.
Og etter en tur på butikken, var været blitt så fantastisk at nå måtte vi ut igjen. Det ble tur ut på moloen med bestemor.

Kræmmervika
Cherie på moloen - Mortsund i bakgrunnen
Skatt funnet og apportert - så stikker Tascha av med den :-(
..det skal bli tørrfisk
...endelig litt bedre betingelser for påskeliljene

Kos i solveggen mens vi venter
Så kom "feskaran" fra feltet...og sløyinga  kontrolleres
Ja, bare man er tidlig nok oppe så får man mye ut av dagen, det er sikkert! En liten pause nå, så skal vi ut og trene litt vendinger, fri ved for og enkelt dekk...og stå! Før det blir fersk torsk til middag! Håper han "feskar'n" sover litt bedre i natt...og ikke starter så tidlig i morgen! Vi skulle liksom ha ferie ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar