mandag 27. august 2012

Bergsåsen og Hagahogget

 I dag kom vi over noe vi ikke visste om - det er Ti-på-topp i Asker også! Her sitter Tascha ved et skilt som forteller at vi er på vei til en av de! Vi skulle bare løse opp litt etter dager med lydighetstrening og lite annen moro. Jeg vurderte Vardåsen - som vi oftest ender opp på - og fant ut at ..nei, i dag skulle vi ta Bergsåsen...det er hvertfall 2 år siden sist. Og så går vi på et skilt som sier Ti på topp!
 Her er Cherie og Tascha på Bergsåsen 459 moh med Asker og Oslofjorden i bakgrunnen. Her fant vi også bok og litt info om Asker Turlags "Ti på topp" - det er egentlig 8 topper som er med - og antall "bestigninger" i løpet av sesongen (1.mai - 1. november) telles....vi ligger litt dårlig an siden vi oppdaget det først nå...men bare vent til neste år! Vårdåsen er en av de...og flere andre som vi har vært på...skal ikke bli vanskelig..
 Et bilde av Asker alene for å vise hvor mye grøntområde vi egentlig har...blir like forundret hver gang jeg ser det for jeg synes vi bor så tett...men det er kanskje akkurat det vi gjør?
 Og når vi først var i gang, så tok vi en topp til: Hagahogget 409 moh med Semsvannet ned til venstre. Her har vi ikke vært før...på veien opp skal vi finne et bjørnehi - visstnok fraflyttet ;-)...men det eneste vi gikk på var ett par sauer....
Her ser vi Semsvannet, Skaugumåsen og videre inn mot Oslo....
så vandret vi ned igjen. Det var herlig å få strekke på alle ledd og bruke muskler...vise hvor smidige vi er...
en deilig tur var det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar