tirsdag 12. oktober 2010

Høstferien

Cherie i blæsten...Haukland
 Vi hadde høst"ferie" i forrige uke: derfor lite å høre fra oss før nå. Første dagene var helt fantastiske; nydelig sol, flotte farger og mildt! Da utnyttet vi dagene maksimalt; var ute på tur og plukket bær.
 Det ble mye tyttebær, selv om jeg hadde stor konkurranse. Cherie var fryktelig nysgjerrig på hva jeg rotet etter i lyngen...og brukte munnen flittig! Det gikk bra med magen, selv om det som kom ut fikk  en merkelig farge!
Cherie har ikke plukket disse bærene...men at hun har spist omtrent like mye..det er sikkert!

Skottind...med lett melisdryss.
Så kom høstens først storm: først fra sørvest med storflo...det var spennende. Og det bøttet ned, så når vi dristet oss ut, ble vi veldig våte. Men...med gener fra Lofoten...og Ulsteinvik(+ litt innlands...)..eller i ytterste konsekvens: Canada, så sto vi han a'
Vi har da vært ute hver dag for det! Og lekt mye med Lady! Det vi ikke har gjort, som vi egentlig burde, er å trene lydighet. Mao en ordentlig ferie!
Mannfolk-parkering i Henningsvær
Tascha har vært med far på jobb og vært hos Christian og så hatt Andrea på besøk. De har også vært mye ute på tur. I tillegg har Tascha trent utstilling. Det var nok greit å slippe flyturen for henne.
Cherie var veldig flink på turen opp og ned; ikke mye protester fra henne. Men jeg tror ikke det er det morsomste hun vet...da er det mye bedre å få hoppe&danse i lyngen og fjæra...samt leke med Lady ;-)

1 kommentar: