søndag 2. mai 2010

Søndagstur på Vardåsen

Nok en praktfull helg! Etter vind & regn langs kyststien på lørdag, kjøp av en brukt sele til Cherie (til en hyggelig pris) og legging av et blodspor på kvelden, våknet vi til praktfull sol på søndag. Etter frokost fikk Tascha gå sporet og fant rådyr...igjen! Nå må vi finne "skog med litt lenger strekk" sånn at vi får lagt lnegre og mer utfordrende spor...begynner å lure å på om hun virkelig er så god?


Hjemme igjen pakket vi sekken med te på termos, matpakke og godbiter. Så gikk turen over Bondivann, opp Borgen og Vardåsen (blåmerket tursti).På toppen fikke jentene en kort treningsøkt i å være passive. Cherie finner kjapt på noe å holde på med...og så må hun jo varsle om folk som nærmer seg! Tascha er det et stykke igjen for...men hun bjeffer hvertfall ikke lenger.Turen videre gikk mot Drengsrud; til Tascha' store lykke var det noen gode snøflekker igjen...og så var det den sedvanlige "pinne-kampen". Ved Drengsrud fikk jentene bade i vannet. Tascha tok flere runder ut for å hente pinne; Cherie nøyde seg med å vasse ut til vannet nådde buken...og hente pinnen som Tascha hadde svømt inn og levere den til meg...det er vel dette man kaller team work?

Til slutt gikk vi ned til Asker sentrum og hjem; totalt tok turen 3 timer. Det var to tollere som sovnet veldig godt under bordet i stua!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar