søndag 2. juni 2013

Kveldstur rundt Sem og litt sportrening


Cherie og Ino  fikk en  fin  kveldstur rundt Sem. Det gikk fint  fra start; Cherie er jo ganske stille, så Ino roet seg fort.  Han var jo nysgjerrig på damen  han var på tur med. Begge taklet fint møte med to- og firbeinte...og jammen  ble det  felles svømmeturer:


 Så  tok vi  en  fotoseanse; se så fint de ligger:

Som  avslutning, trente vi fellesdekk i en ballbinge som stod tom. Det var lenge siden Cherie hadde trent på det og Ino hadde  aldri gjort det  før. Jeg ble positivt overrasket; dette var gøy. Måtte vi få tid til mange   sånne turer med akkurat disse to   :-)

Søndag ble det tid til en liten sportreningsøkt for begge to. Sporene ble lagt rundt skoler / idrettsanlegg med masse aktivitet denne helgen. Så her fikk de utfordringer med forstyrrelser av alle tenkelige typer.      Underlaget var mest asfalt, men litt grus, kantstein, tre og til slutt  gressplen. I sporene hadde jeg lagt     pinner;   litt større til Cherie sånn at  jeg skulle være oppmerksom på de dersom hun passerte.
Cherie's spor lå ca 1 time før vi gikk.  Starten var ikke god, men så våknet hun ved  funnet av første pinnen    ;-) . Sporingen ble bra, om ikke helt 100% . Det   gledelige var at   hun ikke  passerte pinnene i dag! Det var stor stas.
Tascha's  spor lå nok 1/2 t  lenger og også hennes start  var nølende, men så var  hun på  :-D  Og  her er      det  mer snakk om   "pinnene overlever" eller ikke . Fin sporing helt til vi kom til siste etappe som  var over      gressplen.  Jeg er usikker på om det skyldes terrengskifte eller om Tascha rett og slett ble sliten. Sporet var langt (4-500 m)  og  vi sporet i solsteiken.   Hun kom i mål  til slutt og leverposteien  var høystfortjent   -   til begge to.

Her er dagens fangst; de av Tascha's som overlevde...og Cherie's:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar