mandag 5. april 2010

Påske 2010

Det har vært en fantastisk påske! Vi har vært på skiturer, fotturer, strandturer...og ett par av oss har attpåtil badet!
Her er Cherie sammen med Jørgen og Kristoffer i Henningsvær. Første gang for både Kristoffer og Cherie...Jørgen har, som noen sikkert gjetter, vært der før.Så fikk vi fisk! Og den må på hjell! Det skal bli kosemat til sommeren!
Påskeaften var vi på Vikten...dette var vel den eneste dagen med dårlig vær...noen timer.

Det skremmer ikke Tascha...og da er selvfølgelig Cherie også med på leken! Vi graver etter...ja, si det, hvertfall spennende.
Tilbake på Ballstad skinte sola igjen! Og Tascha fikk skikkelig vårfornemmelse. Hun var kjapt uti sjøen....og vips hadde Cherie også tatt sine første svømmetak!
Åh..det var godt å ha en søster å krype inntil...etter å ha å prøvd badetemperaturen...brrr...


1.påskedag var vi på Holsøya...historisk grunn. Men tollere er ikke så opptatt av gravrøyser og bautasteiner....derimot ser det ut til å være noe spennende nede i vannet??

2.påskedag: nok en fanatastik dag. De tobeinte begynner å få en del fregner! I dag startet Tascha, Cherie og mor dagen med å gå på Offersøykammen fra "Flæsa"; turen tok 2 1/2 time, god stigning...men for en utsikt!!


Og her er vår venner på sjøen...masse ender i ulike valører.. i tillegg har vi fått med oss hegrer. Ikke rart vi slukner før Dalgliesch og Miss Marple har løst påskekrimmen om kvelden...vi har vel fått med oss en løsning!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar