mandag 10. januar 2011

Hyttetur på Beitostølen

Hele familien har vært i vintereventyret! Langhelg på
Beitostølen var bare fantastisk for både to- og firbeinte! Det kom masse nysnø både den dagen vi kom og senere i helgen og med gode kuldegrader og ikke noe vind, var det en fornøyelse.
Her baser Christian og Nina i snøen med 4 stk firbeinte venner.
Vi var også ute på kvelden og akte på søppelsekker...kjempe morsomt! Hundene hadde det travelt opp og ned bakken...og vi to beinte ble litt såre i baken og ryggtavla...og far fikk jo en "elefant" i hodet...da gjorde det godt med en AFTER POSE etterpå...det har vi ikke bilder av...elefanten altså! 

Etterpå var det en rolig stund for Tascha med Christian og Nina i sofaen.
Mens andre venter på viktigere ting: 


Og det er noe rart med den enden av bordet hvor far sitter.....hva er det han gjør (eller har) og ikke de andre? 

Alle hundene fikk prøve seg som trekkhunder..
Her kommerNina med Schanto og Christian med Tico. Både Tico og Cherie fungerer best når de har noen andre foran seg...men jammen kan de dra alle fire!Og så blir man så salige etterpå....ikke ofte at Tascha og Cherie ligger så tett sammen! Selv om de normalt er gode venner....

Cherie trivdes veldig godt sammen med gutta også; hun er en ordentlig flørter og liker oppmerksomhet. Blir det for mye så setter hun dem elegant på plass...selv Tico!

Ja, hvor lenge var vi i paradis? 3 dager...vi må nok trene mer på å gå på ski. Det er viktig å vite hvor man skal holde seg, å lære seg at andre mennesker og dyr ikke er av interesse...også må vi huske snøsokker! Selv disse fantastiske selvlysende gule greide vi å miste ett par av på denne helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar