onsdag 26. desember 2012

Diggelo - diggeley...alla tittar på meg...

...når vi kommer i våre nye sko :-)Vi får så mange herlige kommentarer og smil på vei - blir ordentlig glad av det. Og så gjør den turen så mye mer behagelig; hvertfall for Tascha som har de herligste krøller etter sin far. Cherie's pels er mer glatt og hun har heller ikke så mye tafs mellom tærne.
De var forresten nesten tom i butikken, og 3 stk forsvant på gårdagens tur da ferske rådyrspor lokket jentene opp i et tett kratt...vi finner de til våren...men nå må vi jakte på en ny butikk for å få tak i nye..

Ellers hadde vi en herlig tur i skogen i dag mens kalkunen fikk klare seg alene ett par timer:

fantastisk nysnø, møtte ingen...bare kjente på stillheten og gledet meg over to tollere som fikk løpe fritt og utforske verden...så var det hjem å koke resten av middagen...og vips så var alle gjestene der! Nå har de dratt, kalkunen er også borte (til to rødhårete's store sorg...men vi har hatt nok dårlig mage i denne jula...etter at et helt parti julekaker forsvant på uforklarlig vis julaftens formiddag...mens de to-beinte var ute på forskjellige oppdrag....den julenissen!)

3 kommentarer:

  1. Søte sko ;) Aimee kan også få snø mellom tærne om jeg ikke er flink holde henne nyklipt. Blir litt oftere klipping nå på vintern enn sommeren =) men nå er ikke vi plaget med så mye snø heller da :p

    SvarSlett
  2. Klippe klør er helt greit, men det blir fort kjedelig når jeg bruker for lang tid mellom tredepotene....så jeg har falt for denne løsningen. Har også brukt potesalve, men det varer ikke så lenge. Det er lenger sør all den snøen har kommet da??

    SvarSlett
  3. Vilka söta skor! Kanske vore nåt för Herr Iver som har rosa som sin färg... Fast vi klipper dom mellan tårna med maskin så då håller sig snön borta. Härliga bilder, ni har betydligt mer snö än här! God fortsättning! Malin keno Iver

    SvarSlett