lørdag 1. desember 2012

Tascha har gått til filmen

...kanskje å overdrive en smule, men...

Det ble tid til et lite spor til begge jentene i dag. Cherie skal gradvis trenes i vanskeligere underlag, mens Tascha er kommet lengre. Derfor startet Cherie's på gressplen, la over ett par benker og en veldig kort krysning på asfalt før vi fortsatte på gress...og så gikk over på grus. I grusen hadde jeg lagt våre 4 stk 50-øringer. Så gikk sporet ut på gress igjen hvor jeg la til en tilbakegang...og avsluttet med serpentiner rundt trær.

Tascha startet på grus, gikk over på asfalt, så krysset over gress inn på sandvollyballbane - yeahh! - og rundt  Asker videregående skole. Her er det i hovedsak, asfalt, grus, litt beleggingssten og så avsluttet vi i en eplehage. Hadde plutselig en far og sønn oppe på siden av meg da jeg drev å subbet i underlaget  og satte vekselvis merker med gatekritt..."Hei" sier han "hva driver du med?" "Ehhh"

Cherie brukte litt tid på å bli varm, men plutselig var hun mer tent:

og da vi kom på grusen og hun begynte å finne 50-øringene ble det riktig moro! Den første var litt nølende, men så var hun både mer direkte i sporet og markerte tydelig:

ingen risiko for å miste noen av 50-øringene!

Så var det Tascha -sporet fra trappa hjemme. Hadde ikke problem med å si at her hadde søsteren gått!
Jeg var veldig spent på dette sporet - her hadde jeg lagt snusbokser med godbiter i sporet - hun dro avgårde på grusen og fant første boksen:

hun skjønte ikke helt hva hun skulle med den; men etter at jeg åpnet og hun fikk støvsuge innholdet- så gikk resten på skinner:

fant ut at det var bedre å filme enn å ta bilder (er mobilkamera) for hun er så intens i bevegelsene sine at det blri veldig ufokusert på bilde. Dermed kan jeg si et frøkna gikk til filmen :-)

Og bare for å dokumentere hva vi sporet opp i dag:

...altså; de boksene er tomme nå ;-)

2 kommentarer:

  1. Duktiga ni är! Det där med 50-öringar är inte så dumt! Ska jag nog testa! Fast det finns ju inte såna här längre, får väl bli kronor... Roligt med film på spårandet, filmade du själv? Kram från Malin Keno Iver

    SvarSlett
  2. 50-øringene har jo gått ut i Norge også...så de får ligge i fred ;-)
    Jeg gikk med mobilen i høyre hånd og lina i venstre - ikke optimalt, men det ble stødigere enn å ta bilde med mobilkamera. Tascha er ikke like rolig som Cherie når hun sporer...

    SvarSlett