søndag 10. februar 2013

Truger!

 Vi har hatt fantastisk vintervær hele uka! En kveld dro vi ut og la/gikk spor på Leknes. Ett spor rundt den videregående skolen og ett rundt noen butikker. Mens ferten fikk lagt seg, passet jeg på å handle...og så gikk Cherie sporet rundt skolen. Det begynte ved å sirkle rundt på parkeringsplassen som var godt brøytet. Deretter bar det ut i snøen...på litt harde flater under tak og på nytt ut på brøytet og hardt område. Litt artig å observere henne i vinkler...hun begynner helt riktig for så å ta en aldri så liten utredningssirkel før hun fortsetter der hun markerte først. Tascha brukte litt tid på å sikre at det var dette sporet hun skulle gå...var jo vanskelig for starten var på hard snø etter god brøyting og med mye annet tråkk (parkeringsplass), men så går hun avgårde og er så bra. Plutselig står hun å tygger på snusboksen jeg hadde lagt ut halvveis i sporet - jeg hadde glemt den og var i ferd med å si glem den forstyrrelsen...heldigvis rakk jeg ikke det før det gikk opp for meg at hun hadde helt rett :-)
Så har vi jo gått turer på beina i nærområdet...de har fått løpe mye fritt og jeg gleder meg over å se deres glede.
I går var vi på tur fra Hauland mot Tåa...og da slo det meg at nå skal det investeres i truger! Vi skal ha noen megaturer ut i terrenget. I dag våknet vi til dette været:

 
Og da var det bare å få på seg turutstyret:
 
og begi seg opp Gravfjellet :-).. Ikke noe å si på utsikten:


 Verre var det for de 4-beinte som hverken hadde truger eller snøsokker i dag:
 Men flott tur var det likevel; jentene var særdeles fornøyd:
 Tascha
Cherie
 
Så bar det til Leknes for å gå den avtalte skituren på Bolle-myrene. Her må vi gå opp sporene selv...etterhvert hadde vi 3 hunder som lå pent på rekke etter oss:Det var nok en slitsom tur, men ellers flott vær og godt føre i puddersnø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar