søndag 8. juni 2014

Første landslagssamling NVM 2014 - treningsleir på Melhus

Vi har vært på treningsleir hos Henrik på Melhus. Det har vært en kjempefin helg sammen med Henrik & Remus (Toller), Mona & Wilma (Labrador), Linda & Era (Flat) og så meg & Cherie. I tillegg har Arve, Johanna & Våga holdt oss med selskap.

Fredag ettermiddag / kveld ble det lagt blodspor for alle hundene med ulike oppgaver alt etter hva vi ønsket å trene på.

Lørdag var det oppmøte kl 10 slik at vi fikk lagt noen kortere spor som skulle går på kvelden etter at de andre sporene var gått.

Cherie og jeg fikk utfordringer som ønsket; og det var både godt og mindre godt sporingsarbeid. Vi fikk demonstrert hva vi sliter med og etterpå fikk vi diskutert gjennom mulige spørsmål og svar.


 
 Det var også mye å lære av de andres spor; her er Henrik & Remus i aksjon:
 

 
De korte sporene til slutt var en positiv erfaring for alle.

 
Og vi avsluttet med en utrolig koselig grillkveld hos Henrik & Johanna.

Neste morgen måtte vi opp tidlig - veldig tidlig - for rekke ferjen fra Flakk til Rørvik på Fosen og kjøre videre til Åfjord for å gå ordinær sporprøve for Åfjord JFF. Der var det påmeldt 26 hunder. Cherie gikk ut som siste ekvipasje for vår dommer; og da hadde solen greid å skinne bort tåken som hadde ligget over natten. Det ble en ny erfaring for oss. Cherie gikk veldig fint på den trønderske brunmyren i stekende solskinn. Hun påviste sårleie og tok oppholdene helt fint..og så 30-50 m før sporslutt vinkler hun av...ja det ble en 0. For første gang føltes det bittert...
Men Henrik & Remus tok 3.plassen og Mona & Wilma fikk også en fin 1.premie. Det ble ikke utdelt noen HP-er på prøven.

Avslutningsvis fikk Cherie og jeg en liten introduksjon til vilt av Johanna som hadde både due, kanin, and og gås å presentere. Det var en højdare på slutten av en flott treningshelg :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar