mandag 12. juli 2010

Tascha 3 år

Så er vi på plass på Ballstad. To dagers kjøretur med fullastet bil og båt på henger. Det gikk veldig bra. Jentene slo seg godt til ro; tok 3 timers kjøreøkter og så pause med vann og lufting. Båtturen over fjorden gikk også greit. Her fikk ikke hundene lov til å bli med opp på dekk; det var forsåvidt like greit. Til tross for sol og blå himmel, blåste det friskt og rullet godt over Vestfjorden, så det hadde blitt tøft å sitte der i over 3 timer. Det virket som at begge to hadde slått seg til ro; Cherie var veldig avslappet da vi kom ned. Tascha var mer giret; tror nesten hun været hvor vi nå snart var. Og ved innkjøringen til Øyaveien...da var hun mer enn klar for ferie og Lofoten.

Og i dag er det 3 årsdagen hennes! Vi har ikke det beste været, men de er jo klare for vannet uansett! Så i dag fikk de lov...stor glede! Cherie hoppet og spratt mens Tascha, som alltid, konsentrerer seg om vannet og det som er nede i det! 
Utover dagen har det blåst opp ytterligere; så noen topptur ble det ikke. Samme været er meldt i morgen; så vi roer her nede i lavlandet. Båten må også vente med å komme på vannet.
Ellers avsluttet vi kvelden med tørrfisk...mmmm! Ikke så verst dette livet likevel...trur eg.  

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med 3årsdagen som var!! Håper dere får en fantastisk ferie :)

  SvarSlett
 2. Takk og takk. Ikke så lenge til neste merkedag; tiden har gått ufattelig fort! Og jentene koser seg; Cherie har gjort seg bemerket med sin bade-iver. Hun stuper ut sjøen til stor jubel for naboene våre. Må faktisk ha de bånd når de er ute slik at de ikke sniker seg uti..ellers kan de ligge i timer på terrassen og betrakte livet omkring...samt boffe på høyrøstede lofotinger ;-)

  SvarSlett
 3. Tiden går veldig fort! Rart at det allerede er et år siden snart dem blei født.
  Morsomt lese hvor flinke dere er til å gå spor. Blir sporeksperter dere;)

  SvarSlett