søndag 19. desember 2010

Julestri & løpetid

Begge jentene har fått løpetid; egentlig praktisk. Litt verre at det er nå rett før jul; men det er ikke alt man kan styre...man får ta det som det kommer. Begge to har vært litt dårlige ett par dager med diare og oppkast, men etter å ha kuttet ut tørrforet og erstattet med brødmat, så ser det ut til å gå bra nå. Begynte med litt tørrfor igjen i dag, og så langt sitter det. Får se om jeg kjøper en sprøyte Zoolac og har liggende her i beredskap i jula; de er litt sarte disse damene..og i jula kan det være litt av vært de får smake i ren vanvare.


To jenter som koser seg i snøen!
 5 dager igjen til jul; tradisjon tro er vi ikke helt i rute! Likevel tar vi oss tid til å ta en god tur i skogen ;-). Og det var kjekt. Tok med nye sokker som jeg falt for fristelsen å kjøpe i går. Henger de på selen i tilfelle det blir behov for de. I dag var det lurt; Tascha fikk snøballer først på bakbena som var plagsomme; og etterhvert ble det et problem på forbena også. Disse sokkene kan anbefales; tynne i stoffet sånn at det ikke ble ekkelt å gå med...og så satt de godt!
Tascha

Forholdene var flotte; -7 gr og litt snø i lufta. Igjen var vi helt alene; så de fikk løpe litt fritt og da storkoser de seg. Passer på å trene innkalling samtidig,og det fungerer fint.Det kjekke med løpetida er at gutta har blitt veldig spennende. I dag møtte vi en praktkar, høy & mørk, på turen vår rundt Vardåsen.


Jeg setter på bånd ganske kjapt; greit å ha kontroll på hva som skjer. Etterhvert dukket eieren opp også.


Både Tascha & Cherie flørter vilt så en stakkar blir helt forvirret....og trekker seg tilbake.

Cherie
Sånne turer er herlige! Burde fått det til hver dag, men det er verre nå på "svarte vinteren"..må jo på jobb..og så var det den julestria da ;-).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar