torsdag 23. desember 2010

Tascha & Cherie ønsker GOD JUL!

Nå må det da være jul snart! Skogen har kommet inn i stua og kjøleskapet har kul! Det kjøleskapet kunne forresten vi godt rette opp i...men de er så snåle disse folkene. Forresten fant vi en ny leke i dag...oppi noen esker mor kom drassende ned fra loftet med.


Men det var ikke lenge fikk holde på med den...snålinger!

Litt grei er de; fikk noe som heter julegrøt i dag. Det var rene desserten; da skulte vi fælt på hverandre. Vi lurte på om den ene hadde fått mer enn den andre. Tascha har forresten sjekket at vi har mer igjen; det står en bolle på kjøkkenbenken!

Cherie fant forresten ei hel skål med godteri; det ble liv i leiren da mor hørte det knitret i twist-papir. Ikke at vi forstår at det er nødvendig på lage sånt styr for en twist...det var ikke en gang favoritten til noen!
Da var det bedre med hele den skåla med chips som storesøster satte igjen på det lave bordet i TV-stua; Cherie rapa godt etterpå! Damer gjør ikke sånn, sa far. Hahh!!

I morgen skal det visstnok skje mye; og alt handler om jul? Vi skal i stallen til Jericho...og gi noen "gaver"...godteri har vi hørt....gi bort?! Vi skal nå se på det.....og for å finne den stallen, så skal vi bare følge julestjerna. Sånne julestjerner har vi her i huset....følge de? Jaja...det blir de 3 vise menn.
Så skal vi ha julemiddag...ribbe. Det vet vi er veldig godt! I fjor fikk Tascha tak i et helt stykke!

Og så har vi sett mange julegaver...noen lukter det veldig godt av. Har hørt at de skal legges "inn i skogen"...gjett på om det ikke skal spores litt i den skogen? Da blir nok folket glad...nå vi har sporet opp gavene!

Gjett hvem som kommer i morgen! Julenissen? Nei; Tico og Christian! Det blir kjekt....nå synes vi jo begge at Tico er høy&mørk. Mor snakker om å sette noen i bur...på julaften??!
Da er det bedre å høre at resten av jula, så skal vi være sammen og slappe av....slappe av?? Vi skal da ut: på tur!
GOD JUL alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar