søndag 13. november 2011

..ut på tur.

Det er smått med nytt; hverdagen krever sin "mann" og når det attpåtil er mørkt når man drar på jobb og mørkt når man kommer hjem...ja, så blir det lite "hundemoro".
Men denne helgen har vi kommet oss ut på ordentlig tur - og bytur! I går gikk jentene og jeg hjemmefra opp Vardåsen via Gulhella. Den flotte blåmerkete stien som vi gikk mye sist vinter -og som vi jammen skal gå mye i år også - helt herlig. Passe kupert, fredelig og spennende, friskt og godt. I starten på løypa - før de hadde fått slippe løs - møtte vi en rolig og fin flat-frøken. Det ble et nydelig møte mellom hundene for denne jenta sendte ut helt tydelig dempede signaler. Hyggelig prat mellom hundeeiere ble det også før vi vandret videre - og nå uten bånd. Vi fikk en jogger med nok en flat etter oss - og det tror jeg var en gutt for Tascha ble helt fra seg. Hun er i et merkelig lune om dagen - lurer på om hun er kjempe "valpe-syk" - hun prøvde iherdig å skulle henge seg etter ham...og joggeren måtte sette bånd på flaten for å få ham med seg.


Resten av turen var vi alene - jentene hoppet og spratt rundt i lyngen, flinke på innkalling begge to og da vi kom ut av skogen ved Vassbunnen, var det helt greit å gå tilbake til båndene igjen.

Så skulle mor på venninne-besøk i Oslo. Siden vi fortsatt har en bil for lite, så ble det kollektiv reise til byen. Cherie fikk være med, så slapp far å ta seg av to hunder hele kvelden. Først tok vi tog til Nationalteateret, derifra bar det videre med T-banen til Haugerud. Cheire sjarmet hele veien; konduktører og medpassasjerer. Satt og viste alle sine kunstner mens vi ventet på T-banen ;-)...og lå rolig ombord i vogna (etter å ha sjekket noe søppel).

Og vel framme var det et godt møte mellom verten Elmer (10 år gammel labrador retriever) og frøkna - han delte gjerne vannskål, kveldskos og lufteturer i hagen. Cherie tok gjerne i mot, men det var litt verre å dele mor med ham ;-)....men da sa fra mor fra så alt roet seg.
I dag har vi så gått en kortere runde via Båstad ned mot Hvalstrand og tilbake; kos hele veien. Eneste som er litt merkelig, er Tascha's underlige søking i alle mulige hulrom.

Det virker som hun prøver å finne seg huler;dette driver hun med hjemme også - kan det være innbilt svangerskap? Det er litt overtid i forhold til siste løpetid, men det er melk i spennene og hun kaster mye pels om dagen også. Cherie er ikke så ille.
Uansett - vi har koset oss på tur: jentene er solstråler i en ellers litt grå hverdag ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar