søndag 4. desember 2011

Møte med Beathe, Anna og Cosmo

Etter 2 år fikk vi endelig møte Beathe igjen. Med oss var Anna og - så rosinen i pølsa (spør du Cherie) - broder'n Cosmo. Beathe er jo oppdretteren til disse 2, og det er nok morsomt å få se hvordan det går med de man har fostret opp.
Og bra går det jo! Friske og sunne, nysgjerrige og glade....full av fart, men også med en "Av-knapp". Cherie husker nok Anna veldig godt -for hun vil gjerne vise all sin kjærlighet...hele tiden...og det er ikke tingen i disse tider med sølevann og sand. Bror og søster fikk løpe rundt inne på området på Veterinærhøyskolen mens vi ventet på at Beathe skulle få pause fra forelesningen sin. Sola tittet fram etter en "storm"full morgen (det regnet  og blåste godt tidligere på dagen) og det var kjempekos. Vi kan vel slå fast at Cosmo og Cherie kjenner hverandre igjen - selv om det går  mange måneder mellom hver gang vi sees. Det er er helt herlig å se på de.

Så kom Beathe...og med Espen fra Din beste venn - Tascha's store favoritt! Tascha har gått på to lydighetskurs hos Din beste venn og det ene med Espen som instruktør...hun forelsket seg totalt! Gjorde alt for å få oppmerksomhet fra ham...og hun gikk jo ut som det kursets "beste elev"...spørs om det var litt gjensidig ;-). Koselig å se ham igjen var det - og veldig hyggelig å treffe Beathe! Den lille timen gikk alt for fort...har jo så mye vi gjerne vil snakke om: aktiviteter med tolleren og mulige parringer. Cosmo er populær..og det er ikke så rart. (Cherie må nok vente ett par år - for vi har så mye vi skal lære og gjøre før alvoret tar oss).
Denne karen sto så freidig midt på plenen...Cherie lurte fælt  på hva  han gjorde der...
Cherie og jeg reiste kollektivt til byen - skikkelig miljøtrening! Tog til Skøyen, buss til Adamstuen, og retur ble med trikk til byen og toget hjem. Hun tok dette på strak arm, rolig og fin,  - og - ikke overraskende- sjarmerte hele veien.
Her venter vi på toget - og passer på blomsten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar