onsdag 10. april 2013

Finalen

Hjemreisedagen. Vi startet med å gå en siste tur i Jentoft-skogen, for denne gang:
Etter å ha pakket ferdig, bar det til Leknes for å si ha det bra...og spise tante Annemors herlige torsketunger.
Så kjørte vi til Moskenes for å rekke ferga....men oppdaget - temmelig lang i maska - at ferja gikk fra Bodø kl !6:30; ikke omvendt :-(
Ja, da får man gjøre det beste ut av situasjonen! Da ble vi turister igjen :-) På med gamasjer og gortex-sko og kjørte ut til Å:
 E10 ender her! Og her var det ikke mange turister vinterstid.
Vi koste oss alldeles alene på tuppen av Lofoten og nøt utsikten mot Mosken og lenger ut Værøy. Røst ser man ikke her fra.

 
Så kjørte vi tilbake til Reine; er vel noe av det mest spektakulere og vakre i Lofoten - uansett årstid!

Nå hadde vi litt mer selskap....ferja fra Bodø begynte å nærme seg ;-). Vi fikk litt mer ventetid på Moskenes; men takket være en koselig kafe-eier så ble det ikke så ille. Mat & drikke og en hyggelig prat fikk vi....og ferjemannskapet syntes det var helt greit å ha betalt for motsatt vei ;-)....terskelen for å godta at mennesker feiler er større i nord enn i sør; helt klart rød farge her!
Det ble natt - faktisk neste dag - før vi endelig kom til Tverlandet og kveldsmat før senga; herlig etter en lang dag! Neste dag kom nye polare lavtrykk og jeg priste meg lykkelig for at vi skulle være her en dag før vi tog fly til Oslo. Vi gikk akkurat klar over et nytt snøfall og kom oss avgårde bare 1/2 time forsinket. God hjelp fikk vi på flyplassen ved innsjekking; det er litt å håndtere å fly med 2 hunder. Flyburene skal skrus sammen; annen bagasje sjekkes inn, hunder luftes osv. Det gikk utrolig bra og i Oslo sto Christian og tok i mot oss. Jeg rakk møtet på Rikshospitalet med 15 minutters margin og jentene kom trygt hjem med Christian.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar