onsdag 1. mai 2013

Kort om mye

Det er en stund siden siste innlegg og vi har jo ikke ligget på latsiden; nye innlegg har bare blitt nedprioritert.

Vi venter fortsatt på ordentlig vår, og på våre turer har derfor vårtegn blitt prioritert. Her er bilder fra tur rundt Sem hvor vi stoppet ved Sem Bruk....her blomstret blåveisen:


 Hjemme har den svære snøhaugen endelig smeltet; vi har fått parkert snøfresen i garasjen og ryddet ute. Raket løv, feid gårdsplass og vasket terrasse....og jentene har endelig (!) lært seg å vente tålmodig:
 På tur rundt Risenga / Bondi kom vi over enda et vårtegn. Hvitveisen:
 Så har vi gått tur sammen med Ino slik at han skal lære seg å gå pent på tur med andre hunder; hvem andre enn Tascha med hennes herlige dempende evne måtte trå til? Her er vi på vei opp Vardåsen og ei vakker Tascha i kveldssola:
 Og så på den virkelige Vardåsen; Ino og Tascha:
 En stor schæfer-gutt på 11 mnd er et herlig syn :-) , men en ordentlig ertekrok!
 Fullmåne var det også:
 Så fylte far år og han hadde ønsket seg en tur ned i Leangbukta for å se på den nye delen av båthavna. Vi hadde er en herlig tur ned Krillåsveien og koste oss ute på Tangen. Litt tøft for de 4-beinte å se at vi gav all maten til svanene ;-)

 men som plaster på såret ble den svømmetur; båtutsettet var ypperlig arena ;-)

 Lørdag møtte vi Mette & Pippi i Maridalen for blodsportrening. Her var det fortsatt en del snø...og masse vilt. Tascha og Pippi fikk ordinære spor med alle momenter mens Cherie fikk sporoppsøk og en "dansk vinkel". Tascha kuttet veldig vinkler og Cherie dro avgårde på et eller annet :-( etter å ha løst både sporoppsøket og vinkelen. Mor var ikke så veldig fornøyd....men Pippi gikk bra!

 Så har en ny hverdag begynt hos oss; her har vi fulgt far til behandling og synes vel det var rart:
Cherie lurte veldig på om vi ikke heller skulle sitte her og vente enn å gå tur i dette noble strøket...

 Etter flere grytidlige morgener, kunne vi endelig sove ut litt! Og så ble vi invitert med på tur til Stikkvann i Hurum sammen med Christian, Nina & guttene:

 Her har vi samlet 4-kløveret vårt :-)
 Et lite bad på tur opp:
 og kafferast i solveggen på Stikkvannshytta:
 Fortsatt is på vannet; det er vel ikke ordentlig vår ??
 ...og det var godbiter til alle...Cherie tilbyr flatdekk ved en hver anledning ;-)
Og PS; vel hjemme oppdaget mor flått på Cherie. Nok et vårtegn?? Ikke trivelig hvertfall!

 På tampen av dagen fikk Cherie gå et ordentlig blodspor. Egentlig lagt etter norske regler, for det går fort mot de første prøvene, men med en ekstra tilbakegang fordi sporleggeren plutselig skjønte at hun var i ferd med å krysse sporet. Cherie taklet dette veldig bra; hun vinklet av uten å gå ut. Ellers var nok dette litt "dansk terreng"...det var steinete, støvete og mye tørt løv...og masse vind! Hun slet, men løste det bra...så dette ble en brukbar treningsøkt:

Vi har også vært på en kveldstur til denne uka med Ino; mor skulle vise de veien til Bergsåsen....jaja; det går nedover med gamle helter! Vi rotet oss bort; oppdaget nytt flott sporterreng og konstaterte at det lå mye snø i området....vi gjennomfører en annen gang ;-) Tascha taklet Ino flott; og han ertet i vei på sin pubertale schæfer vis, men dette har Tascha rikelig erfaring med.

1 kommentar: