onsdag 26. mars 2014

Friskmeldt :-)

Formkurven til Cherie har vært bratt. De siste dagene var hun mest frustrert over den dårlig passformen på bodyen hun hadde fått på klinikken; den satt løst over bakenden og det var en  tendens til å snuble i den. Søndag fikk hun være med på "Problemhundtrener"-kurs hos Canis med Arne Aarrestad som foreleser. Bortsett fra at hun ikke er så interessert i trene med andre så lenge jeg er i synsfeltet, så fungerte treningen med Cherie utmerket og ikke så mye tegn på at hun nylig har vært veldig syk og er operert.

Tirsdag var dagen for å fjerne stingene. Siden bilen var ute av huset og Cherie var i god form...og solen skinte! - så reiste vi kollektivt til dyreklinikken :
Cherie venter på L1 ved Asker stasjon

Frøkna mente at seteplass må man ha..og man følger med både utenfor vinduet og inne i kupeen.

På plass på venterommet...legg merke til fristelsene som er plassert i lav høyde

Klinikken skal ha pluss for bra lesestoff ;-)

Sjekker vekten en siste gang - har verken gått opp eller ned...
Vi kom inn og fikk tatt stingene; måtte være litt streng og holde litt fast for klart: stingfjerning er ikke noe vi har trent mye på. Det gikk veldig greit; Cherie er bare god og såret har grodd fint. Bodyen tok vi bare med oss i hånda...dersom hun skulle begynne å herje mye med såret etterpå, kunne det være lurt å ta på den igjen for å beskytte det mot infeksjon.
med klinikken i bakgrunn :-)

på vei hjemover i deilig solskinn

Og så ble vi fristet til å ta bussen den siste biten til Asker
Og så langt går det bra; litt stell av magen forekommer, men ikke noe intenst. Cherie er nå friskmeldt og vi er klar for våren med masse trening. Nå har vi ikke noe annet å tenke på enn å jobbe med kurset vårt, trene spor i ulike former og så lydighet. Åshild og Ino blir gode sparringspartnere i bruksen og Ylva har tilbudt oss å både jobbe med rallylydighet og være med på lydighetsbiten...og så har vi smeller og ID-spor og ikke minst muligheten for å kvalifisere oss til NM i blodspor samt trening fram mot NVM 2014.

2 kommentarer:

  1. Er så glad det gikk så bra!!! Dere er så gode begge to :)
    Lykke til med alle planene i år =)

    SvarSlett
  2. Skönt att hon är pigg igen! Tråkigt det som hände men underbart skönt att allt gick bra och att hon är återställd! Kram från matte och grabbarna i Molkom.

    SvarSlett