lørdag 7. august 2010

Utstillingsresultater - dag 1

Cherie er påmeldt på 2 utstillinger midt i ferien; den første var arrangert av Vågan Hundeklubb i Svolvær i dag. Det var mange hunder, og veldig mange raser - både små og store - men ikke så mange tollere. Sånn sett var ikke konkurransen så stor, men det viktigste var jo tilbakemldingene fra dommeren. I tillegg er det veldig godt for både Cherie og meg å få øvd oss mer på dette; ikke bare-bare å håndtere en hund som egentlig er fryktelig nyskjerrig og mest av alt har lyst til å leke med alle de firbeinte hun treffer...og gjerne markere seg litt. Det siste er slitsomt og vi brukte mye av tiden på banen til å holde hennes fokus på meg og ikke de andre. Litt vekslende resultat :-(
Mest av alt kvapp jeg da dommeren stakk hodet sitt helt opp i mitt for å få samme utsikt til Cherie's ansikt mens vi stod oppstilt (jeg tror hvertfall hun vill se dette glade uttrykket og skjelmske blikket hennes?) og Cherie satte i et tydelig boff til henne...jeg tror det ble for nært for Cherie??

Vel; tilbakemeldingene fra dommeren var gode...og hun ønsket lykke til videre, så jeg antar at hun mener at her er det potensiale.

Cherie fikk 1.premie i JK. Videre 1.JKK, CK, CERT og BIM!


 I morgen er det ny utstilling; enda færre tollere og ny dommere: det er ikke godt å si hvordan det går. Så vi får nyte de gode tilbakemeldingene i dag!

2 kommentarer:

  1. Takk; jeg har nok ikke helt greid å ta dette innover meg ennå: Og så må jeg jo - igjen- legge til at dette er jo Cherie; hun er nydelig!

    SvarSlett