onsdag 21. september 2011

Sjokoladekaka som forsvant...

Mysteriet ble oppklart i natt. Da ble Cherie dårlig i magen...og det sitter i ennå.
Forhistorien er at jeg bakte sjokoladekake på mandag. Familien har jo ikke vært bortskjemt med slikt de siste årene, men nå er det fin syssel å bake litt sånn at dagen ikke blir så lang kombinert med at jeg er i bevegelse og litt hygge i hverdagen. Så det var populært å sette en nybakt kake på bordet etter middagen. Og vi la jo merke til lengselsfulleblikk fra to som kaka ikke var tiltenkt....sjokolade! Særlig en av de satt og så ut som hun ikke hadde fått mat på en uke - minst!
I går skulle jeg så gjøre en del ærender i Asker - legekontoret og finne en fysioterapeut - så da fikk jentene beskjed om sitt og bli da jeg gikk ut etter morgenturen vår. Da jeg kom hjem vel 1 time senere er den litt lunken mottakelse; allerede da burde jeg luktet lunta. Hun som så heeeelt utsulta ut lå veldig passiv under stuebordet...og da jeg etter en stund fikk øye på sjokoladekaka - eller rettere sagt: tomta av den, skjønte jeg fort at her var det dårlig samvittighet. Plastfilmen var flyttet pent til side og 90 % av det som var igjen av kaka da jeg gikk, var nå...borte! Utrolig nok stod fatet ennå på benken like helt! ...og det var vel det som redda de fra en liten eksplosjon. Cherie så jo troskyldig ut, mens Tascha...som sagt oste samvittighet! Så hun ble utropt til syndebukk med Cherie som medskyldig!
Etter litt mostring, ble de tatt til nåde og turseler kom på - jeg trengte jo turen min. De fikk klar beskjed da vi gikk ut døra om jeg jeg tollererte ikke mer tull denne dagen : "så ikke finn på noe på turen"...
og det er glupe hunder! Det var så eksemplarisk oppførsel at de nesten hadde fortjent sjokoladekake...nesten. Sjokolade er jo ikke bra for hunder. Vi passerte hunder som om det aldri har vært et problem; en king charles cavalier fikk komme helt bort og hilse på uten reaksjon. Og så mye hyggelige tilbakemeldinger som vi fikk på turen...jeg smilte jo og takket mens jeg tenkte " dere skulle visst"!
I natt ble jeg så vekket av Cherie som fortalte at nå måtte hun ut - NÅ! Og hun var dårlig...det antas nå at hun har fått i seg brorparten av den berømte kaka og vel så det!
I dag la vi turen hjemmefra til Sem og rundt Semsvann, Store Berg og ned til Asker hvor vi avsluttet med en rast på en benk på torget.
..nå hovedmisstenkte til høyre!


Nydelig ved Semsvannet
Uvanlig kraftig foss!
I likhet med i går, har jentene gått bra...de fikk bade litt i vannet. De koste seg...og "tollet"...hvertfall kom endene veldig nært etterhvert.
Endene koste seg i sola

..og kom stadig nærmere
..mens jentene "tollet"
I Asker slo de seg til ro mens jeg bladde litt i avis og så på livet - det yret av mennesker i sola etter regnet som har vært de siste dagene.

"Dronning på haugen"

Og igjen - masse hyggelige tilbakemeldinger! Blir jo litt stolt da....men så var det den kaka da! Hmmm

1 kommentar:

  1. Jeg fann Eccho stående i sofan å spise ut av smågodtskåla som stod på salongbordet tidligere idag.. kunne ikke akkurat plukke opp det som kom ut av henne da vi fikk tur idag... men lærer dem? nope! ;)

    SvarSlett