mandag 27. februar 2012

Tur i vårløsning & tollertreff i solskinn

Dagene går fort; vi terper på lydighetsøvelser, går turer og prøver å være sosiale. Vi rekker ikke å trene hver dag, men synes vi har fått gjort mye den siste uken. Det går framover, men det er helt tydelig at det skal lite forstyrrelser til for å ødelegge en øvelse jeg har syntes sitter godt. 
Men så ble det endelig helg og da må vi gjøre andre ting også. Lørdag sto vi opp tidlig for å rekke Vardåsen før jeg skulle inn på Operaen og se Kaizers Orchestra's teaterstykke Sonny med Rogaland teater (det var en stor opplevelse!). Tascha skal jo ta det med ro, så denne gangen ble det alene-tur for Cherie. Det er full vårløsning i Asker, og langs stien vår sildret bekkene livlig og det var mye fuglekvitter! Men det som opptok Cherie var alle kryssende spor - utrolig spennende...og litt skremmende - uten Tascha å lene seg på - sjelden har jeg hatt Cherie så tett på meg en hel tur!
Søndag ble vi lokket med på Østlandstollernes tollertreff i Sørkedalen. Det var veldig hyggelig - og spennende!. Sola skinte og det var riktig då godt å være ute. Tema er jo jakt, men for oss handlet det mest om å være sosial med andre "rødhårete" generelt - og broder'n Cosmo spesielt!


Her sitter CC-gjengen: Cosmo er nå veldig avslappet mens Cherie som vanlig har alle antenner ute.
Vi fikk boller av Hilde som ledet treffet - og her lokkes C & C med en bollebit ...sånn at vi kunne få et bilde til Beathe ;-)
Det var en herlig dag; vanskelig for Cherie å konsentrere seg så trening ble det lite av for oss. Cosmo fikk gjort litt og nye tips til å trene ruta. I stedet ble det en tur ned på skoleplassen med Tascha først, og så Cherie, etter middag. Der gikk det bedre for oss. Ellers hadde vi vært tidlig oppe denne dagen også, sånn at vi rakk en god tur alle 3 før Cherie og jeg skulle avgårde. Når Tascha skal ta det med ro, så blir det å gå i bånd hele veien - litt kjedelig tror jeg de synes det er  - men det var flott ned mot Leangbukta og over Båstad tilbake igjen. Såret til Tascha gror fint nå - ikke antydning til rødt rundt og pelsen har begynt å gro over. Det lover bra.

2 kommentarer:

  1. Ser så koselig ut på tollertreff! Vi har retrieverklubb i Ålesund, men få tollere :(

    Dere er heldige som får være sammen med så mange flotte røde!

    God bedring til Tascha =)

    SvarSlett
  2. Det var veldig hyggelig. Det var første, men ikke siste gang for vår del. Det aksepteres jo at man ikke nødvendigvis skal holde på med jakt. Jeg tror vi har spredd oss på aktiviteter nok nå: blodspor, bruksspor og lydighet (prøver å få et godt kl 1-grunnlag som vi både kan prøve oss på i vanlig LP, så i en kåringsprøve med tanke på å konkurrere i bruksspor (Cherie skal få være med på Evjekurset i år tenkte jeg)...og så rallylydighet (der er Tascha utrolig konsentrert og ivrig). Nå er det heftig igjen ;-)

    SvarSlett