torsdag 9. januar 2014

Toller-moro i januar

Lofoten i januar er håpets tid.

Etter mørketida er sola på vei tilbake. Himmelen farges rosa...og blandet med litt hvitt og blått, kan man ikke si annet enn at det er vakkert.
Starten på 2014 har vært mild så det har ikke vært vanskelig å komme seg ut på turer. Her har Cherie og jeg tatt oss en kort tur ut på moloen ved Hattvika. Det blåste friskt ;-)
Utenfor bua vår har vi hatt mye fugleliv; disse ærfuglene koste seg lenge og det så ut som de dukket etter kråkeboller og hadde et festmåltid:
 Men dagene er korte...og nå kom hodelyktene som "Kari og jeg" fikk i bursdagsgave til nytte (ellers har de vært brukt av giveren en del). Vi tok en kveldstur inn Kyllingdalen:
 Cherie er ivrig opptatt av at turboka blir riktig ført ;-)
 Tøft med hodelykter og refleks; særlig på Cherie var det nyttig:
Ny dag med sol; Cherie og jeg skyndte oss ut midt på dagen - luftetur ut på øyene utenfor Hattvika..der ser vi sola i horisonten:

Ny dag og jobbing på mor; Cherie sitter gjerne ute på brygga og betrakter "Lofot-livet", men tar en kikk inn for å sondere om det ikke skal skje noe i dag og?
Det blir en ny kveldstur med hodelykter og masse refleks. Tøff og herlig tur fra Haukland og rundt Tåa til Utakleiv. Her rusker norskehavet godt i kystlinja - det er jo bare Æsholman mellom oss og Grønland ;-)
På denne turen hadde vi måneskinn og stjerneklart...og mor mente hun så nordlyset over Himmeltindan da vi kom tilbake til bilen. Herlig tur og glad tollerjente som fikk mange km tur uten bånd:
 
Ny dag og praktfull utsikt mot Himmeltind fra "kontorplassen". Sola skinner på toppene :-)

 Så rakk vi turen fra Gjerstad via Skarsjyen sammen med ho tante og Lady:
Sola lurer i horisonten. 

Kilometer på kilometer med deilig løping for 2 glade jenter; man blir ikke annet enn glad...og Skottind har fått nytt melisdryss :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar