mandag 18. juli 2011

Endelig!

På plass på Ballstad! Vi "landet" sent i går kveld etter en lang kjøretur. Den er vel like lang hver gang; men denne gang strakk vi den over 3 dager med en litt lengre stopp i Bodø før vi tok ferja over fjorden til Moskenes. Og fra vi fikk forhjulene på landjord og til vi parkerte utenfor bua vår, var det en salig sutring fra Tascha. Vi stusset over dette i fjor; og nå har jeg fått bekreftet at hun må kjenne seg igjen. Hun er så full av forventninger...og ble nok litt skuffet da det ikke ble anledning til å benfly ned i sjøen med en gang vi stanset. Det fikk de først gjøre i dag. Men de koset seg begge to med tur ut på moloen før vi gikk og la oss; og gjett på om vi sov godt i natt??!
Sov lenge gjorde vi også, og dagen har i det store og hele fått gå rolig! Vi har gått til Ole på butikken og handlet; ryddet ut grillen og fått ut utemøblene; vært på gartneriet og handlet våre faste sommeblomster..og fått de i krukkene. Egnebenken er tatt fram også.
Nybadet - og skyllet - Cherie med nyplantede sommerblomster
Og så ble det endelig bad på jentene!Og Jørgen; det var to som så gjerne skulle slått følge:


Etter middag, kjørte vi så bort til fotballbanen og startet oppvarmingen til "ti-på-topp": Gravfjellet!


Herlig møte med lyngen; like stor lykke som et bad?
Vi fant - vi fant

Cherie har fått på sokker; tror hun rev opp den ene kloa si da hun badet. Kan ikke se noe, men hun pep til og piper når jeg skal se på...så vi får være litt forsiktige og ta det med ro.
Jammen var det godt å endelig få ferie!


1 kommentar: