tirsdag 1. mai 2012

Mai du skjønne..

gjør skogen atter grønn!
Sånn begynte hvertfall måneden i Asker i år. Vi våkner til blå himmel og sol; og selv om formen fortsatt er laber, så kan vi ikke legge oss inne! Det er ikke lov på en sånn dag.
Jentene og jeg tok oss en tur rundt Semsvannet i vårsola. Vi startet hjemmefra, godt rustet med godbiter og vann; og med hanefot, strekkbånd og magebelte.


Det ble en fantastisk tur. Dette er jo "Karl Johan" i kommunen med hensyn på turvei. Her var alt som kan bevege seg, og ikke bortreist på langhelg, ute og luftet seg...og sommerklær. Det syklet, jogget, gikk, trillet og red mot oss, etter oss og på tvers. Det var store og små, både to- og firebeinte, og vi fikk virkelig utfordret oss i passeringer. Dette er et område jeg har holdt meg unna da det med passeringer ble en utfordring, så dette var en skikkelig test på hvor mye bedre vi har blitt.
Og det har vi! Ett lite hikk fra Cherie da det var en svært ung og usikker irsk setter som la seg ned..det er er enklere å overse andre hunder som er opptatt med sitt og går forbi enn en som signalisere usikkerhet og ligger og stirrer...men det var bare et hikk, så var hun tilbake og tok kontakt med meg. Ellers skal det sies at vannet med stor V var det som tok mesteparten av fokus....det sitrer i kroppene når de værer muligheten for bading, og da er det nok enklere å overse andre forstyrrelser:
Naturen strutter; det er nydelig, bjørka (som egentlig jeg ikke er så glad i akkurat nå) lysegrønn, hvitveis og engsoleie i tepper; gress som er irrgrønt, fugler som kvitrer; måtte mai måned bli sånn helt til juni!


Og vel hjemme kom William en liten tur; han hadde vært og blitt fotografert av Ida...tipper vi får se noen fine bilder med denne om en stund ;-)
Det går riktig så bra med de 3; Tascha får slikke deilig myke barnetær og Cherie rydder i smuler. Så langt har det vært en deilig dag, nå skal vi ta en liten runde med lekser ute på gårdsplassen. Spor må vente til formen har blitt bedre; søndagens blodspor kostet mer enn det smakte...for sporleggeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar