onsdag 2. januar 2013

...mer feiring

vi har nemlig måttet feire mors bursdag. Og hva gjør man da?
Jo, først må vi slepe rundt på hvert vårt 2-beint dovendyr:

Og det er ikke bare-bare for de har jo ikke gjort annet enn å leske seg med godsaker i 14 dager nå...med lite morsjon...og lite hjernetrim!

Det var nok noen som trodde det var minst 10 hundespann som tok løst fra hytta vi leier - for Tascha var fra seg av lykke over endelig komme på skitur (hu var ikke fullt så tøff etter 3 km med oppoverbakker ;-) )...og Tico trodde jo at dette var vanlig oppførsel og hang seg på i hylekoret...først gikk far over ende i en liten sving...så måtte mor over ende i overgangen på en kryssende vei....Nina tok også kontakt med moder jord. Den eneste som ikke var hvit da vi endelig var klar for løypetraseen, var Christian...men han var ikke helt blid han heller over trekkhunden sin...du kan si det var oppløp til sirkus på Beitostølen i dag.

Så gikk det imidlertid bedre. Vi kom oss oppover - og oppover...og da vi forsåvidt var på toppen, snudde vi og kjørte hjem igjen. Da var vi endelig "primet" på dette med skitur igjen, så var det slutt??! Men det skal innrømmes at det var godt å komme hjem å få en liten pust i bakken.

Så kom mor hjem - etter å ha raidet sporten for ett kjørebelte til og et strekkbånd slik at vi kan få hver vår klump å dra på i morgen på ordentlig måte som hun sier...sukk.

Det ble ny runde med trening: fellesdekk for 2 tollere, en schæfer og en border collie.

Har dere sett den nydelige flatdekken?

Endelig var det middag og kake!

 
 
Tror dere vi fikk noe?? Nå nei...det var den vanlige menyen for oss sliter'ne...før vi måtte ut og trimme disse velfødde....sier ikke mer. Godt det snart er slutt på all denne feiringa!

1 kommentar:

  1. Å vad härligt det är att åka skidor med hund!Och bra platsträning fick ni till också! Malin Keno Iver

    SvarSlett