torsdag 17. mars 2011

"Han e sterk i dag"

men vi står han a'. Værmeldinga for i dag sa  at det ville blåse mye og skye til ut over dagen. Så vi sto opp tidlig og la ut på tur innover Kyllingdalen. Det var fint vær, om ikke strålende sol, men blåste friskt.
Det bølget på vatnet i dag; litt usikker på hva dette heter, men ut fra kartet ligger det mellom Sjøvatnet og Storvatnet.
Litt med litt blåst i håret...får luftet ørene!
På Storvatnet har isen begynt å brekke opp; sist søndag var det isfiske her.
..og reven rasker over isen..
Utsikten innover Kyllingdalen var vakker.
Dalsvatnet

..og i det fjerne -gjennom grantrærne - kan vi skimte skipshallen på Ballstadøya

...her ser vi over til Gravfjellet der vi var i går.
Vi gikk på noen spennende spor da vi gikk ut fra stien...her hadde det ikke gått menneskeføtter på en stund, men derimot ulike firbeinte...rev? elg?..det var mye spennende å lukte på for Cherie. Og vi gikk mye i lyng...skulle ønske jeg hadde hatt litt blod, for da hadde jeg lagt spor og prøvd oss på. Det hadde absolutt vært mulig slik forholdene var både i går og i dag.
Akkurat her var det lunt, men så gikk vi inn i en mur med vind - tok nesten pusten fra oss. I dag var det en fordel å være lita; man måtte krøke seg sammen for å komme framover enkelte steder.
Så har jeg fått plass på sporkurs gjennom Brukshundklubben i juni. Jeg har brukt dagene til å gruble litt på om det skulle bli Tascha eller Cherie som skal bli med, og jeg har nok landet på at det blir Tascha. Det blir veldig spennende.

2 kommentarer:

  1. Veldig kjekt å lese bloggen din, du skriver så bra. Masse fine bilder av natur, og av den vakre Cherie :) Det ser helt fantastisk der oppe i nord, høye fjell og kyst er helt herlig :)

    Spendt på om det blir utstilling med dere i helgen, og krysser fingrene for dere! :)

    Gi cherie en kjempekos fra oss på Carve Canem :)

    SvarSlett
  2. Takk; vi koser oss. Å komme inn etter en frisk tur er herlig; det som gleder meg mest er å se en hund som får ta seg ordentlig ut og som slokner når hun kommer inn. Vi har satt GPS'en i bilen og skal pakke og gjøre klart for Harstad tur i morgen. Vi må kjøre herfra kl 6 for å rekke det; og da må det ikke bli dårlig vær. Andrea er veldig innstilt på at vi skal dra..du hører fra oss.

    SvarSlett