lørdag 19. mars 2011

NKK Harstad

I dag har Cherie vært på NKK-utstilling i Harstad; ny erfaring igjen. Akkurat nå er vi litt matte alle 3; dagen har bestått av en kjøretur tilsvarende Oslo - Trondheim...nesten. Og 5 timer inne i en hall som var sprekkferdig av folk og hunder. På denne utstillingen var ringstørrelse prioritert...og minimalt på sidene både til å oppholde seg på og passere gjennom. Det ble en del knuffing; og litt ekstra stress for hundene. Men det var mye flott å se!
I ringen vår tok dommeren seg god tid og godt på overtid (ca 3 timer) kom vi inn i ringen. Det var 20 påmeldte tollere; hovedsaklig tisper. Cherie var den eneste i unghundklasse og det gikk bra; hun fikk skryt for løpingen (men det skal jeg si mer om etterpå) og litt tips om at jeg burde jobbe litt mer med henne når hun står---for hun kan ha en tendens til å falle litt sammen når hun står og dermed vil bakparten se litt høy ut. Ellers syntes hun at Cherie var søt -og det er vi jo veldig enig i ;-)
Vi fikk da Excellent og 1 plass i klassen (men det er jo ingen bombe...med bare 1 påmeldt) og i tillegg CK. Så var det å vente enda litt til og delta i konkurransen. Det gikk ikke så bra; Cherie står veldig flott, men da vi kom til løpingen i ringen med alle de andre slo hun seg løs...hun skal absolutt ta igjen 1.hund og det er ikke vakkert å se på. Ikke snakk om å få kontakt med henne! Men det hadde vært en lang dag...og denne gangen har jeg ikke jobbet noe med ringtrening før utstillingen...det var nok det som gjorde utslaget på Hamar da jeg fikk det til å fungere så bra. Vi får starte opp igjen med en gang i uka på Ekeberg og noen ganger i uka hjemme. Og når vi bare får pustet ut litt, så skal vi inn på terminlista og finne nye utstillinger å melde oss på. Det gir jo mersmak!
Her er kritikken:
Alder 1 1/2 år- Utmerket type og størrelse. Velskåret feminint hode. God hals og skulder. Bra ben og poter. En tanke lang i lenden. Gode bakben vinkler. Lette gode bevegelser.
Dommer: Torunn Sørbye.

Bildene er tatt av oppdretteren til vinneren (BIR og 2.BIG); veldig hyggelig å få kopi samt lese på hennes blogg (Multestua) fra utstillingen - tilfeldighetene ville at vi gikk på hverandre og begge reagerte instinktivt på at vi må ha møtt hverandre før - og dermed hilser...og så går å grubler på hvem det var ;-). Nå er det oppklart og vi kommer nok til å sees igjen.

Det ble premie og stor rosa rosett! Og rett i bilen med retning Lofoten og Ballstad - ikke mye vi så av Harstad ;-).  Det er meldt ny runde med uvær og jeg ønsket å komme meg over Gimsøybrua før det tok skikkelig av. Dersom vi gjør dette til neste år; så skal jeg nok legge litt bedre til rette sånn at vi unngår en del av stresset. I morgen er siste dagen; vi får se "korsen han fyk a' "...det er meldt storm og store nedbørsmengder. Kanskje vi får litt forlenget opphold?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar