søndag 13. mars 2011

Ut på tur for alle!

I går reiste Cherie sammen med oss til Ballstad. Tascha er på hyttetur på Stølen i Valdres akkurat nå i helgen - og så langt vi kan tolke fra MMS-er - så har hun det som plommen i egget. Bestefar havnet på sykehus tidligere i uken og far har reist til Steinkjer for å besøke ham. Alternativet for Tascha hadde vært å bli med nordover, men så er hun ikke så veldig glad for flyreiser...så da tilbudet om hyttetur kom, var vi lettet. Det går bedre med bestefar; heldigvis, så far reiser hjem i kveld...og da blir det spennende å se om vi "får" Tascha hjem igjen...det går rykter om at de har det så bra sammen...men det skal vi nå se på! Vi som er her på Ballstad savner henne! Cherie er litt rastløs og gir klare signaler på at det er noe som mangler.
Flyturen med Cherie gikk kjempefint; det kom et lite pip da vi overlot henne til service-folket i spesialbagasjen på Gardermoen...og så hørte vi ikke mer før vi stod og ventet på bagasjen på Leknes. Det er nok ikke spesielt morsomt å reise på den måten (bli skilt fra flokken), men hun får ikke panikk og er glad for å bli gjenforenet igjen...stoooor gjensynsglede.
Her sitter Cherie og venter på innsjekkingen
Og framme på Leknes var det et fantastisk vær! Blå himmel & hvite topper. Bilen stod parkert på flyplassen og personalet i skranken hadde nøkkelen, så her var det bare å pakke inn bagasje og oss selv (=puslespill for 3 voksne, en hund med bur og den andre bagasjen); det gikk. For en service!


Ikke så mange andre alternativer ennå sitte i fanget til Andrea..

..og ikke noe å si på utsikt og været!

og her måker Jørgen og Cherie plattingen - teamarbeid!

..nye lukter siden sist?

..og herlig med snøballkasting!
 Ut på kvelden skulle vi ta en lietn kveldstur og kom ut i det mest fantastiske nordlyset! Himmelen ble farget med luftig grønn chiffon! Vi prøvde å ta bilde av fenomenet...men mobilkamera er for spinkelt verktøy  ;-).
En time senere snødde det kraftig; så fort skifter været her nord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar