søndag 20. mars 2011

Storm?

 Cherie skulle få løpe litt fra seg før vi pakker sammen for denne gang. Siden det blåser - og regner - friskt, ble turen lagt inn Kyllingdalen. Der skulle det være lunt tenkte jeg. Vi la avgårde med friskt mot...og det trengtes. For veien inn til Kyllingdalen, var ikke skånet for vinden. Det var nok ikke storm, men det føltes sånn over enkelte bakketopper. Det har nok vært opp i sterk kuling.
Vi møtte flere på tur; de slet med å ta seg fram og noe sosialt ble det ikke...ikke mulig å kommunisere i slikt vær.
Da vi kom inn mot denne granskogen - som egentlig ikke har noe her i Lofoten å gjøre, så ble det mer levelig. Jeg passet på å ta litt bilder på turen til -returen visste jeg ville være med en mur av vind og regn mot oss.
I Kyllingdalen var det lunt; og nå kunne vi observere at det var en enorm snøsmelting. Det fosset friskt rundt oss på alle kanter ;-)


Det var vel dette NVE har varslet om.
Vi passet på å dokumentere turen i turboka som innbyggerforeningen på Ballstad (?) har lagt ut; veldig hyggelig å kunne skrive en hilsen...som første i dag.

På returen møtte vi en mann med en labrador - de slet litt med samme møteutfordringer som vi gjør - og det ble en artig møtetrening og hyggelig prat før vi tok løs på den siste utfordringen - motvinden over åsen! Det var en veldig glad hund som målrettet gikk mot bilen; og til slutt kom hjem til "Ludde"-skinnet sitt. Hun måtte jo en tur i dusjen; men det takler hun fint. Nå er det pakking og opprydding- så høres vi fra Asker igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar