lørdag 5. mars 2011

Morgenstund har gull i munn - i grunn!

Vi har hatt en herlig start på dagen; først tur på butikken for å kjøpe lørdagsavis. Og etter "mission completed"...så er det fornøyelsene: deilig ulovlige! 300 m uten bånd...i solskinn og snø. Da er ikke livet så verst...vi gjorde det samme i går kveld....herlig løping. Og ikke noe problem med innkalling; bare sann livsglede!
Enjoy:Den flotte dagen bare fortsatte. Så det ble lang tur ned til Hvalstrand også. Vi møtte ikke så mange i dag, folket er vel opptatt med VM? I allefall nøt vi dagen og avsluttet med en runde i Asker sentrum...forresten; der var det en del! Jentene gikk veldig bra helt til vi møtte en hund som bjeffa på oss samtidig som en blå ballong kom gjennom luften..den ville jo selvfølgelig Cherie ha! Men...vi fikk roet ned etterhvert - Cherie fortsatte å speide etter ballongen - det var ikke så lett å glemme den. Vel hjemme flatet vi ut - alle 3! Nå må vi samle krefter til i morgen ;-)

En pust i bakken ved Hvalstrand - Cherie elsker å bære ball på tur


I Leangbukta møtte vi alle disse kompisene - her er det bobleanlegg i båthavna som sørger for åpnet vannIkke noe problem å passere disse kompisene


På tur opp Dalebakken - 500m med sivil ulydighet ;-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar