mandag 14. mars 2011

Vilt & Vakkert

På vei opp Einangen
I dag har vi hatt feriedag ;-)..og vi hadde skikkelig flaks med valg av dag- Sol fra nesten skyfri himmel, masse nysnø og lite vind. Cherie har storkost seg...tur med både Andrea og mor. For å få beveget seg litt fritt, tok vi turen opp på Einangen hvor gikk  ut i terrenget (etter turen ble det investert i nye gamasjer ;-)).

"Villevillekula" på tur i fri Lofotnatur

Gikk opp på en høyde hvor det ligger flere gravhauger og fikk flott utsikt mot øst --- og mot vest.
Østover mot Henningsvær og fastlandet


Utsikt vestover: Ballstad & Skottind

Plutselig hadde vi selskap over hodet også. Dessverre fomlet mor litt vel lenge med kameraet, så det ble ikke så flott bilde som det kunne blitt...ørnen var tett inn på oss en stund.
Ørnen på vei tilbake til Ramsviktinden

Og like etterpå hadde vi en litt større "fugl" rett over hodet...ikke så ofte at Widerøe tar denne veien mot Bodø; når det skjer er det gjerne spesielt fint vær.

Rett ned her har mor vokst opp

Og på Ballstad var det snøball-kasting med Andrea:

Har Cherie brukt vippetang før hun gikk ut?
"Krøllene" forsvant fort - ikke lett å være dame ;-)

...oj...nå kommer det en gigaball!
..tar'n!

I går var det ikke like fint vær, men vi hadde fine turer til Vikten og til Haukland. Det var mange som var ute på tur; vi passerte mange barnefamilier med bål & pølsegrilling---og ski- og akeaktiviteter. 

Cherie hadde slett ikke lyst til å bli fotografert gjennom det hullet her....
Dette var mye bedre!

2 kommentarer:

  1. fantastisk flott! takk for mms'en! så dere er i lofoten for tiden? Kan jo ikke klage på været her i oslo! flotte dager! Vi koser oss....

    SvarSlett
  2. Ja, det hjelper med sol og observere at snøen tiner. Her gikk det fort unna siste døgnet. Fortsetter det slik så drister vi oss avgårde på utstilling i Harstad - Andrea har veldig lyst..og Cherie er vel med hun også ;-), men det blir mye kjøring på en dag...

    SvarSlett