torsdag 29. mars 2012

Pååsketur...

..vi er på påsketur!
Nå er vi her...på Ballstad...og...det var deilig å få kjølt seg ned....
 lykken var hvertfall stor over å kunne løpe ut i sjøen og begynne granskningen av bunnen. Blåse bobler!
Se at båten står trygt...og med ny motor! Gjett på om det er en som gleder seg? Lofotfiske er visstnok enda mer eventyrlig i år enn i fjor...og med sprekere motor og nytt juksajul....vi kommer vel ikke til å se mye til far når han kommer??
...men det ser ut til at vi skal komme oss på sjyen vi også! Er denne strandet etter Berit, Dagmar eller Cato? Havet tar og havet gir heter det....
Ja-ja, det var innledningen på innlegget og turen. Det gikk fint å reise å alene nordover med 2 hunder, 2 bur, 1 koffert og en ryggsekk i håndbagasjen. Christian skysset oss til stasjonen og hjelp oss på flytoget (holdt på å bli med gitt ;-) ). Av toget fikk vi hjelp...og da vi kom til heisen var det jammen service der også...sjarmerte to utenlandske damer som egentlig var redde for hunder...innsjekk tok tid, det var opplæring, og prisen var gått opp, men etter 3 runder med bestilling av billetter til strekningen Bodø-Leknes pga rot i Samferdelsesdepartementet, så smiler jeg bare! Hilste på ett par til som reiste med 2 fuglehunder...skulle på NM på Andøya? Tror de syntes det var en trøst å se at det var andre også som er så "gal". Og hos personalet i spesialbagasjen var det den vanlige runden om burene -det ene - er stort nok...fikk hjelp til å skru sammen buret (lå på kne sammen og skrudde sammen med meg- det er service!) mens jeg forklarte at det er 3 kg forskjell på disse to...får de inn i hvert sitt bur..og så bærer det inn til flyene med et smil og ønske om god påske!
På turen var det helt tyst...til jeg passerte de på tur ut av flyet på Leknes....de ulte begge to. Så det var godt å samle flokken etter få minutter....det er en av fordelene med små flyplasser!
Og framme var det rett i sjøen! Og nå har vi vært på våre første ordentlige turer. Først en tur med Lady ute i myrene ved Bolle....Og så var det kveldstur på Gravfjellet:
..noen som har sett meg før her? Er nå snusk da...
..og jeg har jo egentlig ikke tid til å posere...men er mest uttrykksfull...snusk!
Sola prøver å komme over "klumpen"...
..øya vår: Ballstadøy!

Ved turboka på Gravfjellet
Og turen ned var like herlig...for vi tok ikke stien. Da måtte vi klatre litt opp og ned for å finne en trygg vei tilbake...og det er jo å være litt Marco Polo: spennende! Og herlig trening, en nytelse å se disse to så fulle av energi få strekke ut og bruke kroppen sin. God balanse har de også...fjellgeiter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar