torsdag 19. juli 2012

Feriedager

Endelig ga regnværet seg! Varmt er det ikke, men det går an å være ute bare man kler seg. William trives godt ute:
Og vi kom endelig i gang med 10-på-topp: første toppen ble Nonstiden, litt tåke på toppen, men ellers en deilig tur. Her er gjengen samlet etter turen:
Så var det kjøretur til Henningsvær. Sola skinte og det ble en kjempefin dag. Her har vi parkert Berte på  
Mannfolkparkeringa mens vi var inne og kikket i butikkene...Cherie la seg fint ned...og de ble fotografert av flere enn oss ;-)
Neste stopp var Lofotakvariet i Kabelvåg; her fikk Cherie bli med inn på uteområdet og det gikk kjempefint.
 Vi fikk med oss mating av seler og oter...og Berte fikk se kveite!
 Ute var det også en som storkoser seg. 
Ikke noe å si på utsikten...mot Stamsund:
Neste topptur ble Bulitind (Bjørntind)...og så Guratind. Fristelsen ble stor til å gå ned mot Ramsviktinden og så ned på toppen av Einangen: det ble litt av en tur!
Vel nede igjen, måtte vi ha litt for å få opp blodsukkeret igjen. Det ble kafe-besøk på Himmel og Havn sammen med William...han fant ei venninne som viste ham tegneark og fargeblyanter...og tante hjalp til: det ble en tegning til mamma!
...og nu e' de' kveld:
Det er nok et savn å ikke ha med Tascha på turene. Men det går bra med henne; skjermen har ikke vært brukt etter den første natta. Vi har byttet bandasje ett par ganger og såret ser bra ut. Hun får på en sånn gummi-sokk når hun må ut...og nå står hun tålmodig og venter på å den på før vi går. Ellers har hun fått være skipshund sammen med far...stortrives i båten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar