tirsdag 26. april 2011

Hjemreisedag

I skogen ovenfor Ramsvika
I går var siste feriedagen på Ballstad - for denne gang. Vi startet med å gå blodspor; denne gang spor på vel 400 m og med alle vanskelighetsgrader. I tillegg lå de i bratt skråning -så det ble en liten kondistest for føreren ;-). Hadde det ikke vært for at det ene sporet lå i et område med mye einer - noe ingen av disse jentene er glad å gå i - og at det andre sporet var litt vanskelig på slutten - lite blod igjen kombinert med at terrenget var gammel beitemark - så hadde ikke dette gått så bra for føreren. Begge hundene satte ned tempoet pga av disse vanskene så jeg slapp å holde dem igjen.

Tascha fant sitt "rådyr" og er ivrig på å få bære det

mens Cherie konstanterer at det er der slik at mor kan ta det med seg.
Rådyrene er nå på plass i Asker igjen ;-)
Så fikk de en liten runde på øya - fri løping i fjære og lyng samt og en siste tur på moloen: tilbake til bua ble det medisin i leverpostei og en velfortjent tørrfiskbit.

Tørrfiskstund i solveggen
Så ble de veldig rolige; kombinasjonen av alt dette ga mer effekt enn vanlig.

..og så en aldri så liten lur
Innsjekking på Leknes gikk utrolig bra; ikke en lyd underveis. Flyet skulle egentlig mellomlandet på Røst, men pga av tåke gikk vi direkte til  Bodø. Det var jo en fordel for oss.Og i Oslo var det to glade jenter som møtte oss. En liten luftetur ut og så ned på plattformen for å ta flytoget.

Flokken samlet på flytog-perrongen - godbitstund mens vi venter
Og der kom føreren ut og møtte oss med tilbud om vann! Det må sies å være service! Neste gang må vi huske å ta med reiseskål - for nå var det bare å fylle håndflaten og la de drikke...Imsdal...ren luksus! Ellers var det mye oppmerksomhet å få - andre passasjerer kom fram for å hilse på.

Forrerst i flytoget på vei til Asker - bare føreren er foran oss ;-)
Vel hjemme fikk de endelig kveldsmåltidet sitt - de var sultne (tømte godbitbeholdningen under togturen) og så rett i "bingen"...og da jeg sto opp i dag tidlig var det så vidt Tascha orket å åpne øynene...men da matskåla ble fylt opp var hun på plass...og de tok seg god tid på morgenturen - mange nye dufter som hadde dukket opp - trur eg. Jo, det er nok godt å komme hjem også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar