lørdag 16. april 2011

Lofoten

Så er vi her igjen..på Ballstad. Flyturen gikk fint for begge jentene; de sjarmerte stort på Gardermoen mens vi ventet på å skulle dra ;-). Og det var stilt og rolig under flyturene, selv om vi fikk litt forsinkelser pga omleggingen av luftrommet. Vel framme la vi oss og sove alle 3, for vi hadde vært tidlig oppe. Mao en veldig behagelig start på ferien.
I dag har vi vært på tur "rundt Tåa". Da vi svingte av hovedveien med retning Haukland, begynte Tascha og syte..et godt tegn på forventinger...og det er imponerende at hun tar igjen dette. Tross alt har hun ikke vært her siden august i fjor. Framme ved parkeringen la vi avgårde---og etter en stund fikk de løpe fritt. Det var tomt for folk og sauene har ikke sluppet ut på beite ennå. Det første Tascha gjør, er å stikke ned mot sjøen -overraskelse!

..aner dere to røde prikker langt nede på stranda?

så snudde de og kom tilbakeLykke!

...neste strand...bare må teste temperaturen ;-)

---vent på meg!

noe spennende i tangen?

jeg fant - jeg fant!

...våren har begynt her også; det spirer.


Ruskevær mot Skolmen
Det var en forfriskende tur---og godt å komme hjem etterpå å slappe av. På veien var vi innom butikken og fikk tak i blod. Så far måtte ta med skankene og sporutstyret: nå skal det trenes! Og så håper vi båten kommer greit på sjøen etter vinteropplaget, at den starter og at det blir masse fisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar