søndag 1. april 2012

Huleboere

I dag gikk dagens tur til en steinalderboplass ved Sversvika rett under Offersøykammen. I løpet av natten hadde vi fått et nytt snødryss. Det var meldt dårlig vær, vind opp i storm styrke, men den har vi ennå ikke sett noe til. Vi pakket derfor sekken og allierte oss med Lady og ho tante...litt tenking med hensyn til hvor vi skulle legge dagens tur og endte opp med å kjøre ut til tunnelmunningen mot Napp; Flæsa. Vi var ikke de eneste som hadde tenkt tanken. Det var flott å gå, men litt skummelt da vi kom til ura:
 Tante og Lady har en liten pause i bakken; det var god gymnastikk å gå her.

I Sversvika er det en hule oppe i skråninga mot Offersøykammen; det var første gangen vi var her. Her fikk vi  prøvd oss som huleboere. Vi tok likegodt kaffepause her. Litt senere på dagen tenker jeg at sola varmer godt her.
 ...mens hundene måtte nøye seg med en trepinne ;-)
vel hjemme skinte sola godt i veggen på bua...så mye at vårfølelsene tok helt overhånd hos Cherie...Tascha er litt lurere - da naboen skuffet bort snøen på uteplassen og ut i sjøen....stupte hun uti...og gjentok stuntet en gang til før vi fikk hanket henne inn og inn i dusjen.....så var det fisk til middag og nå sloknet de...mette og fornøyde med dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar